Find det rette trægulv til dit hjem

Hummels Gulvservice
Facebook

Et gulv er sjældent bare et gulv. Gulve fås nemlig i mange typer, og de adskiller sig ikke alene på æstetik men også på deres funktion; nogle gulve passer bedre til nogle rum end andre.

Et trægulv er et populært valg, men det kan være vanskeligt at finde det helt rette trægulv til dit hjem. Markedet er stort, rummer utallige muligheder og der er således mange valg at træffe.

Hos Hummels Gulvservice finder du heldigvis nogle af Danmarks førende gulvspecialister, og dette gør os til det helt rette valg for dig, som er på udkig efter nye trægulve– uanset hvilket rum i dit hjem det drejer sig om.

Fordelene ved de forskellige typer af trægulve

Et moderne plankegulv er et lamelopbygget trægulv, der blandt andet fås i træsorterne eg, ask og bøg. Den helt store fordel ved denne gulvtype er, at du får et meget stærkt gulv, der kan klare lidt af hvert.

Et parketgulv har den fordel, at de stave, som gulvet lægges i, findes i en lang række forskellige størrelser samt træsorter, hvilket giver dig en unik mulighed for at vælge netop det mønster, du bedst kan lide.

Foretrækker du et massivt trægulv, får du med et massivt plankegulv et gulv, der udelukkende består af hårdttræ – dette betyder, at gulvet kan slibes gang på gang. Dette er på alle måder et eksklusivt gulvvalg.

Tre gode råd til dig

  1. Vælg en træsort der passer til din bolig
  2. Overvej gulvets betydning for akustikken i det pågældende rum
  3. Vær opmærksom på hvor meget vedligeholdelse gulvet kræver

Lad Hummels Gulvservice hjælpe dig

At vælge trægulve til hjemmet er en stor opgave, og derfor gør vi vores bedste for at guide dig til at træffe en fornuftig beslutning. Hos os kan du således vide dig sikker på, at du har en specialist inden for feltet med på råd hele vejen fra start til slut.

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag for at få hjælp til at finde det rette trægulv til dit hjem.

Facebookinstagram
Kontakt dit gulvfirma nær Århus
Har du brug for rådgivning omkring nyt gulv, eller ønsker du at få renoveret dine gulve? Vores gulvfirma ved Århus er klar til at hjælpe. Kontakt os her og få et gratis og uforpligtende tilbud.
Løgtenvej 27, 8543 Hornslet
envelopephone-handsetmap-marker
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!