Hvem er Hummels Gulvservice?

Hummels Gulvservice

Hummels Gulvservice er en familievirksomhed der har mere end 50 års erfaring i gulvbranchen. Vi er medlem af Dansk Byggeri, for at give vores kunder den største tryghed.

Din erfarne gulvspecialist

Mens Hummels Gulvservice siden 1962 har været en af Danmarks førende gulvspecialister, har selve Hummel familien beskæftiget sig med gulve siden 1937. Vi har fra starten været kendt som en professionel og troværdig samarbejdspartner, som aldrig går på kompromis med kvaliteten. For os – og for vores kunder – er kun det bedste godt nok.

Hos Hummels Gulvservice har vi en bred og alsidig viden om alt, hvad der vedrører gulve, trapper, badeværelser og indretning. Alle vores ansatte arbejder alle efter målet om at yde den bedste og mest professionelle rådgivning og service, naturligvis tilpasset kundens helt særlige ønsker og behov. Hummels Gulvservice servicerer alt lige fra private kunder og boligforeninger over til store industri- og erhvervsvirksomheder, og vi indgår både i udbudte og indbudte licitationer.

Vi favner bredt hos Hummels

Hos Hummels Gulvservice beskæftiger vi os med alle former for moderne gulvbelægninger i træ, laminat, linoleum, vinyl, tæpper, kork og epoxy. Vi udfører alle slags gulve fra start til slut og renoverer eksisterende gulve og trapper. Vi opfører nye badeværelser i vinyl og totalrenoverer de gamle. Endeligt udfører vi totalrenoveringer af kontorlokaler og tilbyder her at sørge for alt lige fra gulv til gardiner og tømrerarbejde.

Høj kvalitet – fundamentet for et godt resultat

Hummels Gulvservice har kvaliteten i højsædet. Det gælder både håndværket i sig selv og de produkter, vi anvender og sælger i vores butik. Alle lever op til de højeste kvalitetsmæssige krav og er naturligvis godkendte, enten via ISO certificering eller svanemærket. I forbindelse med badeværelser er Hummels Gulvservice naturligvis GVK-certificeret, hvilket er kundens garanti for højeste kvalitet.

Hummels Wood Finish

I 1984 blev søskendeselskabet Hummels Gulvprodukter etableret. De to selskaber er i dag lagt sammen og drives som en virksomhed af samme ejer.

Ejeren Keld Hummel etablerede i sin tid Hummels Gulvprodukter, da han opfandt træplejeserien Hummels Wood Finish, som består af vandbaserede træolier, gulvlakker, sæbe til rengøring og meget mere.

Serien bruges i dag af de professionelle gulvfirmaer men er også meget velset i de private hjem.
Serien kan købes i vores webshop.

Kontakt dit gulvfirma nær Århus
Har du brug for rådgivning omkring nyt gulv, eller ønsker du at få renoveret dine gulve? Vores gulvfirma ved Århus er klar til at hjælpe. Kontakt os her og få et gratis og uforpligtende tilbud.
Løgtenvej 27, 8543 Hornslet
envelopephone-handsetmap-marker
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!