Montering af trægulv i Århus og omegn

Kvalitets trægulve i Århus og omegen


Træ er blevet brugt som gulv i mange 100 år og er i dag stadig det fortrukne gulv i såvel private hjem som i erhvervsbyggeri. Trægulv giver rummet et helt særligt præg der på én gang er eksklusivt og hyggeligt. Med moderne metoder inden for gulvbelægning er det i dag også muligt at få trægulve med et helt unikt udtryk og som der holder i årevis. 

Hos Hummels Gulvservice har vi mere end 50 års erfaring med at udvælge og montere trægulve, og vi tilbyder grundig og professionel rådgivning, når du skal vælge ny gulvbelægning, uanset om det er til din private boligen eller til erhvervslokaler.

Pleje og rengøring til dit trægulv
Trægulve kræver skånsom rengøring og pleje for at bibeholde deres flotte og naturlige udtryk. Det er forskelligt fra gulv til gulv, hvilken pleje og rengøring det kræver. Nogle trægulve kræver mere pleje end andre, det afhænger af trægulvets topbehandling. Hos Hummels Gulvservice giver vi en grundig og professionel rådgivning i de forskellige topbehandlinger inden du vælger dit trægulv, således du får et trægulv med den topbehandling der passer til din hverdag. 
I vores webshop finder du et stort udvalg af trægulve, ligesom du kan købe Hummel Wood Finish, vores træplejeserie, som giver den bedste og mest alsidige pleje til trægulve uanset typen. Vores plejeserie bruges derfor af mange professionelle gulvfirmaer, ligesom den finder vej til mange private hjem.

Renovering og opfriskning af trægulve
På et tidspunkt vil dit trægulv trænge til en opfriskning. Typisk vil dette ske ved en gulvafslibning. Hvor man skelner mellem to former for gulvafslibning: Fuld slibning og let slibning.

Fuld slibning giver ofte det flotteste resultat, fordi den gamle overflade bliver slebet helt af, og på den måde kan du få lavet en ny overfladebehandling med olie, sæbe, lud eller lak. Nogen vælger også at få bejdset eller malet gulv for at få et unikt udtryk, men mulighederne er mange og kun din fantasi sætter grænser.

En let slibning er knap så gennemgribende, og derfor egner den sig bedst til gulve, der kun trænger til en let genopfriskning. Til gengæld kan den med enkle midler puste nyt liv gamle gulve og forlænge holdbarheden på gulvet. Denne metode kan med fordel anvendes hvert tredje-femte år alt efter slidtage.  

Kontakt os og hør mere om vores arbejde med trægulve, samt få et uforpligtende tilbud
Tlf. 87 41 09 00 - butik@hummels.dk

Kontakt dit gulvfirma nær Århus
Har du brug for rådgivning omkring nyt gulv, eller ønsker du at få renoveret dine gulve? Vores gulvfirma ved Århus er klar til at hjælpe. Kontakt os her og få et gratis og uforpligtende tilbud.
Løgtenvej 27, 8543 Hornslet
envelopephone-handsetmap-marker
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!