Trægulv med planker i Århus og omegn

Kvalitetstrægulve i Århus

Trægulve er giver rummet et helt særligt præg, uanset om det er i en hjemlig stue eller et kontor i en større virksomhed, er der noget på én gang eksklusivt og hyggeligt ved at have trægulv. Med moderne metoder inden for gulvbelægning er det også muligt at få trægulve, der holder i årevis.

Hos Hummels Gulvservice har vi mangeårig erfaring med at udvælge og montere trægulve, og vi tilbyder grundig og professionel rådgivning, når du skal vælge ny gulvbelægning, uanset om det er til privatboligen eller til erhvervslokaler.

Renovering af trægulve

Efter noget tid vil dit trægulv dog have brug for at blive genopfrisket. Uanset om du skal have nyt trægulv eller blot vil have renovering dit nuværende gulv, kan vi tilbyde vejledning omkring trægulve i Århus og omegn til konkurrencedygtige priser.

I mange tilfælde behøver du ikke at udskifte dit trægulv, men kan nøjes med en slibning af gulvet. Med de mange overfladebehandlinger, der i dag findes på markedet, kan resultatet blive et gulv, der virker helt som nyt. Typisk skelner man mellem to former for gulvafslibning, fuld slibning og lettere slibning.

Fuld slibning giver ofte det flotteste resultat, fordi den gamle overflade her bliver slebet helt af, og på den måde kan du få lavet en ny overfladebehandling med olie, sæbe, lud eller lak. Mange vælger bejdset eller malet gulv for at få et unikt udtryk, men mulighederne er mange og kun din fantasi sætter grænser.

En lettere slibning er knap så gennemgribende, og derfor egner den sig bedst til gulve, der kun trænger til en let genopfriskning. Til gengæld kan den med enkle midler puste nyt liv gamle gulve.

Nyt trægulv

Du kan vælge at få lagt helt nyt gulv, hvis gulvet er for slidt, eller du ønsker en bedre kvalitet end det nuværende gulv. Massiv trægulv kan være en god løsning, fordi kvaliteten her er særligt høj, men også lamelgulve er en praktisk løsning, hvor du kan vælge gulvets holdbarhed ud fra hvor tykt toplaget skal være.

Pleje og rengøring til dit trægulv

I vores webshop finder du et stort udvalg af trægulve, ligesom du kan købe Hummel Wood Finish, vores træplejeserie, som giver den bedste og mest alsidige pleje til trægulve uanset typen. Trægulve kræver skånsom rengøring og pleje for at bibeholde deres flotte og naturlige udtryk, og vores plejeserie bruges derfor af mange professionelle gulvfirmaer, ligesom den finder vej til mange private hjem.

Kontakt os og hør mere om vores arbejde med trægulve

Ønsker du at vide mere om, hvad vi kan tilbyde inden for montering og renovering af trægulve, er du meget velkommen til at kontakte os.

Top