Trænger dit gulv til en opfriskning?

Hummels Gulvservice
Facebook

Store mærker, synlige ridser og daglig slitage – der kan være mange årsager til, at dit gulvs udseende ikke længere er, som det har været.

Heldigvis er gode råd ikke dyre hos Hummels Gulvservice, hvor vi sætter en ære i at give dit gulv – og dermed hele dit hjems udtryk – en opfriskning. Vi har nemlig metoderne til at få dine gulve til at se markant friskere ud.

Forskellige gulvbehandlinger – hvad er hvad?

Uanset om dit gulv er af laminat, linoleum, vinyl eller træ, er det muligt at give gulvet en professionel gulvbehandling. Den bedste måde at finde ud af, præcis hvad der kan gøres ved dit gulv, er ved at kontakte os, således at vi kan give dig en individuel tilrettelagt løsning.

I udgangspunktet gælder det, at gulvafslibning henvender sig til gulve, hvis overflader er slidte og trænger til en kærlig hånd for at få det flotte udseende tilbage. Denne gulvbehandling er relativ skånsom og alt afhængig af dit gulvs tilstand, kan der foretages enten let gulvafslibning eller fuldslibning.

Er gulvet mere medtaget, og trænger det til en stor og grundig behandling, er det oplagt at ty til gulvafhøvling. Denne gulvbehandling indebærer, at der afhøvles op til flere millimeter af gulvets overflade, hvilket gør denne gulvbehandling mere omfattende end gulvafslibning.

Forlæng dit gulvs levetid med gulvbehandling

Når du køber et trægulv, har du naturligvis interesse i at gulvet har så mange år som muligt. Der er mange måder at optimere et trægulvs levetid på, og det er et område, vi hos Hummels Gulvservice har stor viden inden for.

En af de måder, hvorpå du kan forlænge dit gulvs levetid på, er ved at få foretaget gulvbehandling eller gulvafslibning, da du således opnår et resultat, der på mange måder minder om nye gulve – altså kan gulvet holde mange år endnu, før du skal ud og investere i nyt.

Har du interesse i at høre mere om dine muligheder for at give dit gulv en opfriskning, er du velkommen til at kontakte os.

Facebookinstagram
Kontakt dit gulvfirma nær Århus
Har du brug for rådgivning omkring nyt gulv, eller ønsker du at få renoveret dine gulve? Vores gulvfirma ved Århus er klar til at hjælpe. Kontakt os her og få et gratis og uforpligtende tilbud.
Løgtenvej 27, 8543 Hornslet
envelopephone-handsetmap-marker
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!