Ønsker du en spændende og fleksibel tæppeløsning, så er tæppefliser det rettevalg for dig.
Med tæppefliser står alle døre åbne for at gøre dine vildeste gulvdesigns til virkelighed. De mange forskellige farver giver dig mulighed for at slippe fantasien løs og skabe det udtryk som passer ind i dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Tæppefliser er en praktisk og fleksibel løsning der muliggør en nem udskiftning af enkelte fliser, hvis nogle bliver plettede, eller du ønsker at skifte en farve ud.

Gå på opdagelse i vores sortiment af tæppefliser, de rummer hver især forskellige muligheder for at skabe kreative udtryk via mønstre, former, farver eller klassiske designs. Tæppefliserne kan monteret i skaktern eller i samme retning med næsten usynlige samlinger.

Ønsker du at lave mønster anbefaler vi at købe fliser i samme kvalitet. Vi kan ikke garantere at fliser i forskellige kvaliteter kan ligges sammen.

Kontakt dit gulvfirma nær Århus
Har du brug for rådgivning omkring nyt gulv, eller ønsker du at få renoveret dine gulve? Vores gulvfirma ved Århus er klar til at hjælpe. Kontakt os her og få et gratis og uforpligtende tilbud.
Løgtenvej 27, 8543 Hornslet
envelopephone-handsetmap-marker
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!