Marmoleum click - Withered Prairie

Varenummer: 935217 Kategori:

670,00 kr. pr. pk.

Beskrivelse / Specifikationer
Udregnet areal (m²) 1.89
Pris total 670,00 kr.

Beskrivelse

Vores Marmoleum Click fliser er yderst slidstærke og er fremstillet af en vandafvisende HDF kerne med en lydabsorberende bagside af kork og 2,5 mm linoleum på toppen. Marmoleum Click har en kraftig og beskyttende Topshield™ finish, der gør den glatte overflade enkelt at vedligeholde samtidig med at de smukke farver ikke falmer med tiden.
Fordi Marmoleum er et naturprodukt, tilpasser det sig hurtigt stuetemperaturen og gør dit hjem hyggeligt og varmt. Marmoleum Click kan også bruges sammen med gulvvarme.
Det er nemt og hurtigt at montere Marmoleum Click. Du behøver ikke at rode med lim eller vente på, at den tørrer.
Takket være de naturlige ingredienser er det et godt valg for både dig og miljøet
M2 pr. pakke:
Marmoleum Click 30 x 30 cm fliser leveres i kasser med 7 fliser – 0,63 m2
Marmoleum Click 60 x 30 cm paneler leveres i kasser med 7 fliser – 1,26 m2
Marmoleum Click 90 x 30 cm paneler leveres i kasser med 7 fliser – 1,89 m2
Kravet til underlaget er:
Plant = +/- 2 mm på 2 meter retholt
Stabilt og kan klare de forventede belastninger
Tørt og fugt isoleret
Ved uorganisk underlag anvendes altid fugtspærre.
Der følger altid en komplet monteringsvejledning med i hver æske Marmoleum Click-paneler.

Farveforskelle og gultoning - "tørrekammerfilm"
Da linoleum fremstilles af naturlige råmaterialer, kan der være mindre afvigelser i farve og struktur mellem de forskellige produktionsserier, prøver og leverede varer. Er du i tvivl om produktet er inden for tolerance mht farve og struktur, skal du henvende dig inden montering. Hvis du vælger at montere Marmoleum Click i kun én farve, så vil små nuanceforskelle som er inden for produkttolerancer blive mere synlige, selv hvor der vælges produkter fra samme batch. NB Farve- og strukturforskelle vil der altid være, fordi linoleum er et naturprodukt, men synligheden af dem kan I ofte forebygge ved at blande produkterne fra de pakker der skal monteres i rummet. Det er derfor meget vigtigt, at materialer tjekkes før det bliver monteret, således et eventuelt problem kan tages på forkant. Linoleum kan have en gullig nuance når det pakkes ud. Det kan f.eks. betyde at en blå belægning har et grønligt skær. Fænomenet kommer helt naturligt via hærdningsprocessen - ”oxideringen” af linoleum, og det kaldes tørrekammerfilm. Gul-toningen bleges væk i almindeligt dagslys, og den tid det tager at fortage sig, beror på hvor meget lys belægningen udsættes for. Normalt tager det fra nogle timer op til nogle uger før det er helt væk.

Kontakt dit gulvfirma nær Århus
Har du brug for rådgivning omkring nyt gulv, eller ønsker du at få renoveret dine gulve? Vores gulvfirma ved Århus er klar til at hjælpe. Kontakt os her og få et gratis og uforpligtende tilbud.
Løgtenvej 27, 8543 Hornslet
envelopephone-handsetmap-marker
Din kurv
Der er ingen produkter i din kurv