Gulvbelægning

Vi gør alt i Trægulve, Laminatgulve, Linoleum, Vinyl og Tæpper.

Vi har i over 50 år udført alle former for gulvbelægning og da vi i dag også har ansat tømrer har vi udvidet vores arbejdsopgaver, således at vi i dag udført næsten alle former for renoveringsarbejde.

Inde for gulvbelægnings området udføre vi montage af alle former for trægulve. Vi udføre også opbygning af undergulve, hvis dette er nødvendigt.
Trægulv har altid været rigtig populært, og i sær det massive træ, virker for mange som et godt valg, hvis man vægter kvalitet højt. Men i dag findes der rigtig mange kvalitets gulve som er lamelopbygget og alt efter toplages tykkelse, kan sådan et gulv holde i flere år 10ér.

Laminatgulv er også et poplært valg i manges øjne, da det kan være en billigere løsning men samtidig også en stærk og slidstærk løsning.
Laminatgulv gør det også muligt, at vælge noget lidt anderledes gulv af udseende, da et laminat gulv er bygget op af en HDF kerne, hvor på der er lagt et “billede” og afsluttes med et special imprægneret top lag.

Bruseniche med vinyl belægning

Vi udføre selvfølgelig også alle former for linoleum og vinyl opgaver. Som i dag også findes i de populære klik udgaver, som i nogen tilfælde gør det nemmere at montere gulvet. Det gør det samtidig også muligt at lave forskellige mønstre.
Billedet til vestre viser en bruseniche som vi har lavet med vinylbelægning.

Gulvtæpper er et must i mange hjem, og gør sig også rigtig godt på b.la. børneværelset og i stuen. Vi har et bredt sortiment af gulvtæpper fra b.la Ege, Fletco, Migadan, Danfloor og mange flere.

Har du en special opgave som skal løses står vi meget gerne til rådighed. Vi vil som udgangspunkt, hvis det er muligt, altid gerne se stedet inden vi kan give et tilbud, men dette gør vi selvfølgelig gratis og uforpligtende.

Top