Gulvbehandling Århus

Professionel gulvbehandling i Århus

Hvis dit gulv er blevet slidt og ridset, kan du give det et løft med en professionel gulvbehandling. Selv de mest slidstærke gulve holder ikke glansen for evigt, og efter noget tid bliver det nødvendigt at friske dem op.

Hvis du har gulve lavet af laminat, linoleum eller vinyl, kan du vælge at skifte til helt nyt gulv. Der er mange flotte løsninger på markedet, og vi kan rådgive dig omkring hvilken type gulv, der vil passe bedst i forhold til din smag og behov, uanset om det drejer sig om nyt badeværelsesgulv i privaten eller om udskiftningen af gulvet er en del af en totalrenovering af din ejendom. Vi står klar med hjælp og vejledning både til private og erhvervsdrivende.

Drejer det sig om trægulv, kan vi tilbyde konkurrencedygtig gulvbehandling i Århus og omegn såvel som i resten af landet. Hos os er kvaliteten altid i fokus, og vi tilbyder altid at vejlede dig omkring hvilken løsning, der passer til dig. I mange tilfælde behøver du ikke at udskifte dine trægulve, men kan nøjes med at renovere dem. Det foregår ved at udføre en gulvafslibning eller gulvafhøvling, men det er forskelligt, hvor omfattende behandling der er behov for.

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling er den mest omfattende gulvbehandling. Her går vi i dybden og afhøvler et par millimeter af gulvets overflade. Gulvafhøvling kan være nødvendigt, hvis gulvet er skævt, har en mørk fernis eller er meget ridset. Afhøvling afsluttes med en slibning, så gulvet får genoprettet den oprindelige, flotte overflade.

Fuld gulvafslibning

Gulvafslibning eller fuld slibning er effektivt til gulve, der bærer præg af slid eller har et ’træt’ udseende efter mange års brug eller have været gemt væk under et gulvtæppe i længere perioder. Her bliver hele overfladen slebet med sandpapir, som fjerner den oprindelige overfladebehandling.

En fuld gulvafslibning er ofte at foretrække, da den ikke er så voldsom som gulvafhøvling, men samtidig giver et jævnt, ensartet resultat. Efter afslibning skal gulvet have en helt ny overfladebehandling, og det får gulvet til at se ud som nyt.

Let slibning

En mild gulvbehandling i form af en let slibning er også en mulighed. Resultatet bliver ikke altid en komplet omfriskning ligesom ved en fuld slibning, men det er en billigere løsning og ganske effektiv, hvis gulvet blot trænger til en lettere slibning og en topbehandling, der kan friske et halvvejs slidt gulv op på ny.

Kontakt os og hør mere om gulvbehandling i Århus

Overvejer du en gulvbehandling eller renovering af dit trægulv, så ring og få et uforpligtende tilbud.

Top