Trænger dit gulv til en opfriskning?

Store mærker, synlige ridser og daglig slitage – der kan være mange årsager til, at dit gulvs udseende ikke længere er, som det har været.

Heldigvis er gode råd ikke dyre hos Hummels Gulvservice, hvor vi sætter en ære i at give dit gulv – og dermed hele dit hjems udtryk – en opfriskning. Vi har nemlig metoderne til at få dine gulve til at se markant friskere ud.

Forskellige gulvbehandlinger – hvad er hvad?

Uanset om dit gulv er af laminat, linoleum, vinyl eller træ, er det muligt at give gulvet en professionel gulvbehandling. Den bedste måde at finde ud af, præcis hvad der kan gøres ved dit gulv, er ved at kontakte os, således at vi kan give dig en individuel tilrettelagt løsning.

I udgangspunktet gælder det, at gulvafslibning henvender sig til gulve, hvis overflader er slidte og trænger til en kærlig hånd for at få det flotte udseende tilbage. Denne gulvbehandling er relativ skånsom og alt afhængig af dit gulvs tilstand, kan der foretages enten let gulvafslibning eller fuldslibning.

Er gulvet mere medtaget, og trænger det til en stor og grundig behandling, er det oplagt at ty til gulvafhøvling. Denne gulvbehandling indebærer, at der afhøvles op til flere millimeter af gulvets overflade, hvilket gør denne gulvbehandling mere omfattende end gulvafslibning.

Forlæng dit gulvs levetid med gulvbehandling

Når du køber et trægulv, har du naturligvis interesse i at gulvet har så mange år som muligt. Der er mange måder at optimere et trægulvs levetid på, og det er et område, vi hos Hummels Gulvservice har stor viden inden for.

En af de måder, hvorpå du kan forlænge dit gulvs levetid på, er ved at få foretaget gulvbehandling eller gulvafslibning, da du således opnår et resultat, der på mange måder minder om nye gulve – altså kan gulvet holde mange år endnu, før du skal ud og investere i nyt.

Har du interesse i at høre mere om dine muligheder for at give dit gulv en opfriskning, er du velkommen til at kontakte os.

Find det rette trægulv til dit hjem

Et gulv er sjældent bare et gulv. Gulve fås nemlig i mange typer, og de adskiller sig ikke alene på æstetik men også på deres funktion; nogle gulve passer bedre til nogle rum end andre.

Et trægulv er et populært valg, men det kan være vanskeligt at finde det helt rette trægulv til dit hjem. Markedet er stort, rummer utallige muligheder og der er således mange valg at træffe.

Hos Hummels Gulvservice finder du heldigvis nogle af Danmarks førende gulvspecialister, og dette gør os til det helt rette valg for dig, som er på udkig efter nye trægulve– uanset hvilket rum i dit hjem det drejer sig om.

Fordelene ved de forskellige typer af trægulve

Et moderne plankegulv er et lamelopbygget trægulv, der blandt andet fås i træsorterne eg, ask og bøg. Den helt store fordel ved denne gulvtype er, at du får et meget stærkt gulv, der kan klare lidt af hvert.

Et parketgulv har den fordel, at de stave, som gulvet lægges i, findes i en lang række forskellige størrelser samt træsorter, hvilket giver dig en unik mulighed for at vælge netop det mønster, du bedst kan lide.

Foretrækker du et massivt trægulv, får du med et massivt plankegulv et gulv, der udelukkende består af hårdttræ – dette betyder, at gulvet kan slibes gang på gang. Dette er på alle måder et eksklusivt gulvvalg.

Tre gode råd til dig

  1. Vælg en træsort der passer til din bolig
  2. Overvej gulvets betydning for akustikken i det pågældende rum
  3. Vær opmærksom på hvor meget vedligeholdelse gulvet kræver

Lad Hummels Gulvservice hjælpe dig

At vælge trægulve til hjemmet er en stor opgave, og derfor gør vi vores bedste for at guide dig til at træffe en fornuftig beslutning. Hos os kan du således vide dig sikker på, at du har en specialist inden for feltet med på råd hele vejen fra start til slut.

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag for at få hjælp til at finde det rette trægulv til dit hjem.