Gulvservice Århus

Gulvservice nær Århus – tag hånd om dit gulv

Trænger dit gulv til at blive udskiftet? Vi har mere end 50 års erfaring med renovering og udskiftning af gulve. Hummel Gulvservice i Hornslet ved Århus udfører alle former for gulvbelægning, og med vores hjælp kan du få de flotteste nye gulve. Uanset om du skal have udskiftet gulvet i din boligs badeværelse eller køkken, eller om gulvene i din ejendom trænger til en større renovering, er du i trygge hænder hos os.

Der er ikke noget værre end at betale i dyre domme for en opgave, hvis du bagefter finder ud af, at resultatet ikke levede op til forventningerne. Det problem får du ikke, hvis du benytter vores gulvservice. Vi monterer alle former for gulve, og med vores professionelle rådgivning kan du fra starten sikre dig, at du får den rigtige løsning.

Hos Hummels Gulvservice får du en gulvløsning, der er tilpasset særligt til dine behov, og vi rådgiver altid ud fra dine helt specielle ønsker. På den måde sikrer vi ikke blot kvaliteten i arbejdet, men også din tilfredshed. Kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Gulvmontering

Hummels Gulvservice har base i Hornslet tæt på Århus, men vi tilbyder vores service i hele landet. Vi laver alle opgaver inden for gulvbelægning og montering, lige fra nyt gulv i træ, linoleum, vinyl og laminat til gulvtæpper. Vi har et stort sortiment af væg til væg tæpper, der egner sig både til private hjem og erhvervslokaler.

Vi udfører alle former for gulvrenovering, ligesom vi tilbyder udbygning af undergulve i forbindelse med montering af nyt gulv. Har du brug for en totalrenovering af dine erhvervslokaler, kan vi stå for hele opgaven.

Gulvafslibning

Hvis dit trægulv er blevet gammelt og slidt, kan det få nyt liv med en gulvafslibning. Du kan vælge imellem to løsninger:

Fuldslibning – her bliver ridser og misfarvninger fjernet, så træet fremstår helt nyt og rent igen, hvorefter det får en fuld overfladebehandling ligesom et nyt gulv. Velegnet til meget slidte gulve.

Let slibning – her vil gulvet få en opfriskning og en ny topbehandling. Egnet til lettere opfriskning af trægulve, der ikke er specielt slidte, men har mistet lidt af glansen i årenes løb.

Kontakt os og hør mere om vores gulvservice nær Århus

Ønsker du at få renoveret dine gulve eller få dem skiftet ud med nye? Kontakt os allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud.

Top