Gulvafslibning Århus

Billig og professionel gulvpleje

Ring og få et uforpligtende tilbud på telefon: 87410900

Er dit trægulv blevet trist og slidt at se på? Så kan en gulvafslibning gøre underværker for gulvet og få det til at se friskt ud på ny. Vi tilbyder kvalitetsslibning af alle slags trægulve både til private og erhverv.
Trægulve bliver slidte med årene, og kommer der først revner eller ridser i gulvet, er de som regel hverken pæne eller rare at gå på.

I stedet for at skifte gulvet ud, kan det i de fleste tilfælde betale sig med en gulvafslibning. Nogle private forsøger selv at give sig i kast med dette, men det er en dårlig idé, medmindre du har helt styr på, hvad du gør, og har det rigtige værktøj – ellers er resultatet ofte skader på gulvet, som bliver dyre at reparere.

Hos Hummel Gulvservice ved vi præcis hvad dit gulv har brug for. Vi har mere end 50 års erfaring med gulvbehandling og gulvrenovering, og derfor er dit gulv i trygge hænder hos os. Hos os får du gulvafslibning nær Århus til billige priser, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

Fuldslibning eller let gulvafslibning?

Når du skal have foretaget en gulvafslibning, kan du vælge imellem en fuldslibning eller en let slibning. Det kan være svært at vurdere, hvad den bedste løsning er for netop dit gulv, men her kan vi hjælpe. Vi er altid klar til at give et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning, og vi rådgiver dig altid ud fra en professionel vurdering af, hvilken behandling der vil være bedst for dit gulv. Som hovedregel vil en fuld gulvafslibning, hvor den gamle overflade slibes af, så træet igen står helt rent og klar til at få en fuld overfladebehandling, være den bedste løsning for gamle, slidte trægulve.

I visse tilfælde, hvor trægulvet kun er lettere slidt og ikke har større ridser eller misfarvninger, kan en let slibning være at foretrække. Her får gulvet en opfriskning i overfladen, og kombineret med en ny topbehandling kan det give nyt liv til dit gulv.

Giv dit gulv en flot overflade

Når det gælder om at vælge overfladebehandling til dit gulv, findes der i dag et væld af muligheder, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til din indretning. Mange vælger at få en lakeret overflade, mens andre vælger en løsning med olieret gulv eller ludbehandlet overflade. Du kan også overveje, om gulvet skal have en hvid pigmentering, så det fremstår helt lyst, eller om du foretrækker en klar, mere naturlig farve.

Kontakt os og hør mere om gulvafslibning nær Århus

Du kan også få gulvet bejdset, så det fremstår mørkere og mere dramatisk, eller få det malet med epoxymaling.
Uanset hvordan du kunne tænke dig, at dit gulv skal se ud, kan du spørge os til råds. Kontakt os allerede i dag, så tager vi en snak om dine ønsker til gulvafslibning og behandling af dit trægulv.

Gulvafslibning

I dag er der også nogen som ønsker at få bejdset sit gulv, så det f.eks. kommer til at stå sort eller grå.
Du kan også vælge at få gulvet malet med epoxymaling.

Top